Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM dă alerta: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara

facebook.com
Cod galben de vreme rea

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabil duminică în intervalul 10:00 - 22:00, anunță mediafax.

În intervalul menționat, local în sudul, centrul, estul și nord-estul țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii şi grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 - 30 l/mp și izolat 40 - 50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică, dar pe arii mai restrânse și la intensitate mai redusă, vor fi luni, 13 iunie, în sud, în centru și în zonele montane.

În București vremea va fi normală sub aspect termic, dar în general instabilă. Vor fi înnorări și perioade cu averse, posibil torențiale, însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi de 2 - 6 l/mp și izolat peste 10 - 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special asociate ploilor. Temperatura maximă va fi de 25 - 27 de grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.