Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANMCS va face un audit la Spitalul Floreasca pentru a verifica modul în care sunt implementate noile proceduri și protocoale

ro.wikipedia.org
spitalul floreasca

Autoritatea de Management al Calității în Sănătate va efectua un audit la Spitalul Floreasca, pentru a verifica modul în care sunt implementate noile proceduri și protocoale, după ce a fost suspendată acreditarea unității, anunță președintele ANMCS, Vasile Cepoi, anunță MEDISFAX.

„Suspendarea acreditării nu înseamnă neacreditare, nu afectează contractul cu Casa de Asigurări și nu înseamnă un risc crescut pentru pacient, ci, dimpotrivă, înseamnă o creștere a siguranței pacientului, pentru că în această perioadă spitalul va lucra în colaborare cu ANMCS, care va supraveghea respectarea bunelor practici în asistența medicală în general și a procedurilor de electrochirurgie în special”, a spus Vasile Cepoi, președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).

Citește și: Liberalii i-au primit, în UNANIMITATE, pe demisionarii din Pro România - SURSE

În cadrul discuției de la Floreasca, a fost prezentat planul de revizuire a procedurilor și protocoalelor privind activitatea în blocul operator.

„Termenul de implementare este de 13 ianuarie. Noi vom lăsa să funcționeze pe noile reguli spitalul timp de o lună de zile, după care vom face un audit clinic pentru a vedea care sunt rezultatele implementării noilor proceduri și protocoale”, mai spune Cepoi.

Pe 15 ianuarie va fi o întâlnire cu reprezentanții de la Floreasca unde vor discuta detalii privind respectarea bunelor practici în blocul operator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.