Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Annabel Croft: Dacă lăsăm la o parte Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru Simona Halep

Agerpres
Helep winbledon

Fosta jucătoare de tenis, Annabel Croft, este de părere că Simona Halep ar putea ajunge din nou în vârful clasamentului doar dacă va învăța să își controleze emoțiile.

”Dacă lăsăm de o parte titlul de la Wimbledon, 2019 nu a fost un an tocmai bun pentru sportiva română în vârstă de 28 de ani. Halep trebuie să învețe să își controleze cum trebuie emoțiile dacă vrea să aibă din nou succes”, a spus Annabel Croft la Eurosport.

Citește și: BNR îl dă de gol pe Florin Cîțu: MĂREȘTE GROAPA cu un împrumut de 500 de milioane de lei de la bănci la dobânzi URIAȘE

Experta a vorbit și despre Bianca Andreescu, sportiva canadiană cu origine română. Croft este de părere că Andreescu ar putea fi numită versiunea feminină a lui Roger Federer: ”Bianca Andreescu este probabil cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o vreodată. Jocul său este incredibil. Mi-a plăcut să o urmăresc anul acesta cum a dominat atât de multe adversare. Nu cred că este exagerat să spun că ea este versiunea feminină a lui Roger Federer. Dacă luăm în considerare că a urcat 174 de locuri în clasamentul WTA, realizăm că o așteaptă un viitor grozav”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.