Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Annabelle 3' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Action News Now
Box office

Filmul horror „Annabelle 3/ Annabelle Comes Home”, regizat de Gary Dauberman, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de puţin peste 900.000 de lei, scrie news.ro.

Noul film din universul „The Conjuring” reprezintă debutul regizoral al scenaristului Gary Dauberman, care a semnat filme ca „The Nun”, „It” şi „Annabelle”.

Hotărâţi să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, Ed şi Lorraine Warren se grăbesc să o închidă într-o cutie sfinţită. Însă într-o noapte nefastă, păpuşa trezeşte celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica lor în vârstă de 10 ani şi pe prietenele ei.

Din distribuţie fac parte Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga, Madison Iseman şi Katie Sarife.

Filmul a generat încasări de 915.498 de lei şi a fost vizionat de 45.177 de spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Locul al doilea a fost ocupat de „Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, regizat de Jon Watts. După debutul în fruntea box office-ului, filmul a coborât o poziţie în top. În al doilea weekend, a fost vizionat de 33.662 de spectatori şi a generat încasări de 870.458 de lei.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Povestea jucăriilor/ Toy Story” s-a clasat pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 245.565 de lei în al treilea weekend de la premieră.

Citește și: Proiecţii în aer liber vor putea fi vizionate la Caravana filmelor TIFF

Animaţia „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets” a urcat un loc în clasament, până pe patru. În al cincilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 10.511 spectatori şi a generat încasări de 210.202 lei.

Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie”, regizată de Michael Dowse, a debutat pe locul al cincilea în top, cu 9.627 de spectatori şi încasări de 207.823 de lei.

Filmul de acţiune „Bărbaţi în Negru Internaţional/ Men in Black International”, cu Tessa Thompson, Chris Hemsworth şi Liam Neeson în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe şase. În al patrulea weekend de la debut, a fost vizionat de 6.871 de spectatori şi a generat încasări de 166.309 lei.

Tot trei locuri a pierdut în top şi comedia „N-ai şanse, frate!/ Long Shot”, cu Charlize Theron şi Seth Rogen în rolurile principale, clasată pe poziţia a şaptea. În al treilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 5.559 de spectatori şi a generat încasări de 125.020 de lei.

Comedia „Yesterday”, regizată de Danny Boyle („Trainspotting”, „Slumdog Millionaire”), a debutat pe locul al optulea în box office-ul românesc de weekend, cu 5.546 de spectatori şi încasări de 117.271 de lei.

Lungmetrajul fantasy „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, a coborât două locuri, până pe nouă, după ce, în al optulea weekend, a generat încasări de 65.639 de lei.

„Câinele, adevăratul meu prieten 2/ A Dog's Journey”, cu Dennis Quaid şi Kathryn Prescott în distribuţie, a ocupat locul al zecelea în top, cu 2.327 de spectatori şi încasări de 45.642 de lei în al patrulea weekend de la debut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.