Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANP, ANCHETĂ de ULTIMĂ ORĂ după ce torționarul Alexandru Vișinescu a ajuns la spital UPDATE Rezultat anchetă

Alexandru_Visinescu

Anchetă dispusă de Administrația Națională a Penitenciarelor pentru a afla dacă fostul torționar Alexandru Vișinescu a căzut și s-a lovit sau a fost agresat. Totul după ce, în acest weekend, Vișinescu a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, cu fracturi costale şi ruptură de splină.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) susţine că Alexandru Vişinescu, închis la Penitenciarul Spital Jilava, a căzut involuntar, rezultat al unui episod lipotimic în contextul vârstei înaintate, "infirmându-se suspiciunile unei eventuale agresiuni".

Sâmbătă, Alexandru Vişinescu, aflat în detenţie la Spitalul Penitenciarului Jilava, a fost transportat de urgenţă la un spital civil, el fiind diagnosticat cu fracturi costale şi ruptură de splină.

"În scopul informării corecte a opiniei publice, cu privire situaţia înregistrată la Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava, sâmbătă, 6.10, în sensul solicitării sprijinului serviciului unic de urgenţă 112 şi a transportării unei persoane private de libertate, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, la un spital din reţeaua sanitară publică, vă comunicăm: urmare verificărilor interne demarate la nivelul unităţii penitenciare sus-menţionate, s-a stabilit faptul că evenimentul supus atenţiei publice s-a produs în urma unei căderi involuntare, rezultat al unui episod lipotimic, în contextul vârstei înaintate şi a istoricului afecţiunilor cronice ale persoanei private de libertate, infirmându-se suspiciunile unei eventuale agresiuni", se arată într-un comunicat al ANP.

 

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile - Liderul PSD nu vrea să semneze sesizarea CCR privind protocoalele din justiție .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.