Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șantaj în familia fostului fotbalist Sabin Ilie: acțiune în FORȚĂ a poliției

Poliţişti Capitalei au reţinut trei tineri, în vârstă de 16 ani, imediat după ce l-ar fi şantajat pe băiatul fotbalistului Sabin Ilie şi au încercat să-l determine pe tânăr să le remită o sumă de bani, pentru a nu divulga imagini compromiţătoare cu acesta, potrivit unor surse judiciare.

Citește și: NEBUNIE cu Legea Pensiilor: anunțul lui Dragnea completează punctul 89

Citește și: ALERTĂ - Turcia, ZGUDUITĂ de un cutremur PUTERNIC: Peste 200 de victime - VIDEO


Poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, joi, de către un tânăr cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au abordat prin intermediul unei aplicaţii de internet, solicitându-i suma de 3.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis. 

Astfel, joi, în jurul orei 20,30, persoana vătămată, conform instrucţiunilor primite prin aplicaţia menţionată, a mers la adresa indicată şi a plasat un plic cu bani sub un autoturism din apropiere, după care a respectat indicaţiile şi a părăsit zona. 

"Poliţiştii au procedat la supravegherea zonei, iar după câteva minute, dintr-un taxi, au coborât trei tineri, iar unul dintre aceştia a mers la locul unde se afla plicul cu bani, l-a luat, după care cei în cauză au încercat să părăsească zona. La scurt timp, autoturismul a fost blocat iar ocupanţii imobilizaţi şi conduşi la sediul subunităţii, pentru audieri", se arată în comunicat. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, cu cei în cauză stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.