Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3: Deputatul Dumitru Focșa i-a dat soției un 'pumn în zona bărbiei' în 2019 pentru că 'a venit din voiaj încărcat sufletește și a refulat în familie'

cugetliber.ro
Dumitru Focşa

Deputatul Dumitru Focșa și-a lovit soția și în 2019, „cu pumnul în zona bărbiei”, pe fondul consumului de alcool, după ce „a venit din voiaj încărcat sufletește și a refulat în familie”, acesta spunând în instanță că regretă ce a făcut și că vrea să urmeze un tratament recomandat de psihiatru, conform unor extrase din motivarea unei decizii a Judecătoriei Constanța, publicate marți de Antena 3:

- „Din procesul verbal încheiat de organele de poliție la data de 03.07.2019, reiese faptul că reclamant a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că a fost agresată fizic de pârât. În cauză, organele de poliție au dispus emiterea ordinului de protecție provizoriu, ocazie cu care pârâtul a amenințat-o pe pârâtă. Exercitarea actelor de violență sunt relatate și de către reclamantă, care a arătat faptul că în data de 03.07.2019, pe fondul consumului de alcool a lovit-o cu pumnul în zona bărbiei. Actele de violență fizică și verbală sunt confirmate și de martoră, care a precizat faptul că la data de 03.07.2019, pârâtul o jignea pe reclamantă și i se adresa pe un ton ridicat”

- „Fiind prezent în fața instanței, pârâtul și-a manifestat regretul cu privire la cele întâmplate și a precizat că pe viitor dorește să își revizuiască comportamentul, urmând în acest sens și un tratament recomandat de medicul psihiatru. Pârâtul precizează că îi pare foarte rău că a venit din voiaj încărcat sufletește și a refulat în familie”

- „Totodata, reclamanta a precizat faptul că nu dorește a pârâtul să fie evacuat din domiciliul comun și că își dorește ca acesta să dovedească pe viitor faptul că se poate îndrepta, dar pentru început comunicarea dintre cei doi să se rezume la discuții strict necesare”

Deputatul a fost exclus recent din AUR după ce soția a reclamat la 112 că a fost agresată de acesta. Parlamentarul a recunoscut ulterior, într-o postare pe Facebook pe care a șters-o la scurt după publicare, că a avut un comportament brutal și că îi pare rău pentru gestul său. Soția a declarat la Antena 3 că va intenta divorț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.