Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3: Influent iranian s-a sinucis în centrul Capitalei / UPDATE

Antena 3
iranian

Un bărbat cazat la un hotel din Capitală, în zona Piața Romană, a căzut în gol, vineri, de la etaj, și a murit. Potrivit Antena 3, a fost sinucidere: bărbatul era un influent iranian care urma să fie extrădat în țara sa, fiind acuzat în Teheran pentru corupție. Potrivit sursei citate, iranianul era un cleric și fost magistrat și urma să fie extrădat luna viitoare. Regimul de la Teheran îl acuza de mită în valoare de jumătate de milion de dolari.

UPDATE - "Din primele verificări, s-a stabilit că persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cetăţean străin, se afla sub control judiciar la Secţia 1 Poliţie, pentru infracţiuni ce ar fi fost săvârşite pe teritoriul altei ţări", a informat Poliţia Capitalei.

Conform Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), la ora 14,30, reprezentanţii unui hotel au sesizat la 112 că un bărbat care era cazat acolo a căzut de la un etaj superior, decedând.  Cercetările poliţiştilor de la DGPMB au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, pentru stabilirea împrejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

CITEȘTE ȘI: Deficiența acestei vitamine duce la o formă gravă a infecției cu COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.