Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 reacționează dur la noul dosar deschis de DNA

antena 3

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar în legătură cu săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti de către funcţionari din ANAF şi alte instituţii, precum şi de către persoane condamnate.

”În legătură cu informaţiile false apărute în presă în ceea ce priveşte destinaţia chiriei sediului în care Antena 3 şi celelalte televizuni ale trustului Intact Media Group îşi desfăşoară activitatea, facem următoarele precizări:

Citește și: OFICIAL Bomba se confirmă - DNA face dosar ANAF-ului în Cazul Voiculescu

1. Urmare a Sentinţei Penale nr. 888/A/08.08.2014 şi a deciziilor ulterioare, mai multe clădiri, printre care şi sediul Antenei 3, au fost trecute în proprietatea statului şi intabulate în favoarea acestuia începând cu dată de 23.10.2014 (aşa cum reiese şi din documentul anexat).

2. Niciun membru al familiei Voiculescu şi nicio companie la care membrii familiei Voiculescu sunt proprietari nu primesc chirie de la Antena 3 şi de la nicio altă televizune sau entitate a grupului media.

În plus, Antena 3 şi celelalte societăţi care compun grupul media au întreprins demersuri către Guvern pentru încheierea documentelor de închiriere a imobilului din Bucureşti-Ploieşti nr.25-27 şi a celui din str. Gârlei nr. 1B.

Citește și: CNA întrerupe emisia Kanal D, amendă maximă pentru Antena 1

3. Reamintim, deşi este cunoscut de oricine a citit cu bună credinţă documentele depuse la instanţa care a pronunţat decizia, că sediul Antena 3 situat în sos. Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27 nu are nicio legătură cu dosarul ICA. Acesta a fost în mod abuziv inclus în lista imobilelor confiscate. El nu a fost niciodată proprietatea Institutului de Cercetări Alimentare, a fost cumpărat de CCAI la 5 ani după momentul privatizării ICA.

Citește și: DEMISIE bombă la Antena 1: O vedetă spune că s-a săturat să...

4. Este absolut suprinzător cum autorii acestor denigrări nu iau în considerare nici măcar opiniile experţilor citaţi chiar de ei şi care afirmă că: ”Antena 3 are dreptul să primească despăgubirile solicitate”.

Orice alte menţiuni şi comentarii are nu ţin cont de aceste evidente dovedesc reaua credinţă a autorilor acestora.”, se arată în comunicatul dur al Antena 3 la adresa DNA.

Citește și: DOCUMENT Actele care aruncă în aer justiția din România: 1.000 de magistrați racolați de SRI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.