Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Joshua a acceptat provocarea lui Tyon Fury

www.agerpres.ro
Anthony Joshua Joseph Parker
Joshua, în vârstă de 32 de ani, a suferit a doua înfrângere consecutivă în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, campionul WBA, WBO, IBF şi IBO, în meciul revanşă desfăşurată luna trecută la Jeddah (Arabia Saudită), şi a afirmat că doreşte să revină în ring până la sfârşitul anului.

Fury anunţase în luna aprilie a acestui an că îşi va respecta promisiunea făcută soţiei sale de a se retrage, dar ulterior a spus că va lupta din nou.

"Cred că aţi auzit cu toţii că voi lupta în curând, în următoarele luni", a precizat Fury într-o înregistrare video adresată direct fostului campion mondial, pe reţelele de socializare. "Anthony Joshua, ştiu că tocmai ai pierdut o luptă în faţa lui Usik şi eşti lipsit de succes în acest moment, şi aş vrea să-ţi ofer oportunitatea de a lupta cu mine pentru titlul de campion mondial WBC la categoria grea, în următoarele luni. Vii după o luptă în 12 runde, aşa că eşti în formă, eşti pregătit. Îţi dau un preaviz de câteva luni... Anunţă-mă dacă eşti interesat, dacă nu voi alege alt adversar", a mai spus Fury.

Joshua a răspuns la această provocare, afirmând că este dispus să lupte dacă Tyon Fury îşi va respecta cuvântul. "Nu port discuţii online doar pentru popularitate. Aşa că dacă eşti într-adevăr hotărât, contactează 258 MGT (compania de management a lui Joshua). Voi fi gata în decembrie", a precizat Anthony Joshua.

Oleksandr Usik anunţase la rândul său, după victoria de la Jeddah, că este interesat doar de o luptă cu Fury, însă conform informaţiilor din presă ucraineanul nu va mai urca în ring anul acesta, pentru a se odihni şi a-şi petrece timpul alături de familia sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.