Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anticariatul online Printre Cărti sustine pasiunea cititorilor pentru cărți

printrecarti.ro
carti

Cu toate că era digitală a reușit să transforme modul în care ne trăim viețile, pasiunea pentru lectură și pentru cărți nu a dispărut, ci, pe alocuri, a fost transformată. O astfel de transformare au suferit și anticariatele fizice, care și-au mutat „sediul” online. Astfel că achiziționarea de cărți de citit a devenit astăzi un proces mult mai simplu, aflat la doar un click distanță de iubitorii de cărți și anticariat.

Procesul de cumpărare de cărți este mult mai simplu și confortabil

”Rafturile” online ale anticariatului PrintreCarti.ro contin peste 60.000 de carti si sunt aranjate foarte frumos, pe categorii.

Este mult mai ușor și rapid să-ți cumperi cărți de citit dintr-un astfel de loc. Trebuie doar să-ți alegi cărțile pe care vrei să le cumperi și să aștepți curierul să ți le livreze, acasă.

Mai mult, dacă ești din București, le poți ridica de la sediul anticariatului PrintreCarti.ro .

În anticariat găsești atât titluri vechi, cât și titluri noi de cărți

Anticariatul este locul care îmbină iubirea față de cărți cu emoție și nostalgie. În special atunci când reușim să intrăm în posesia cărților scrise de autori vechi, care au lăsat moștenire adevărate comori scrise care astăzi abia mai pot fi găsite. O astfel de carte este, de exemplu, Cuore inimă de copil - de Edmondo de Amicis, apărută în 1971. Cu siguranță, dacă ai crescut între anii 1980-2000, acest roman îți este cunoscut. Pe de altă parte, pe rafturile anticariatului online Printre Carti găsești și cărți noi de citit. Un astfel de exemplu este colecția Harry Potter - de J. K. Rowling.

Te ajută să devii o persoană mai bună, cu fiecare carte pe care o citești

Așa cum fiecare roman ascunde o poveste, așa fiecare carte de psihologie sau de dezvoltare personală te ajută să devii tot mai bun, cu fiecare pagină pe care o răsfoiești. De la Creșterea copilului: 1000 de sfaturi practice - de Anne Bacus și până la Cum să vă controlați anxietatea înainte ca aceasta să vă controleze - de Albert Ellis, în anticariatul Printre Carti găsești mii de titluri de cărți de citit care te vor ajuta să-ți conturezi personalitatea și să devii o persoană mai bună.

Prețurile cărților sunt corecte și încurajează oamenii să citească tot mai mult

Colecționarea de cărți poate să devină un obicei pe cât de frumos, pe atât de costisitor, mai ales dacă ești genul de persoană care păstrează fiecare carte citită. Anticariatul Printrecarti.ro este mai mult decât un anticariat online sau o colecție de cărți de citit. Este o soluție care vine în sprijinul tuturor iubitorilor de cărți și a bibliofililor.

În fiecare zi, anticariatul online are reduceri și promoții speciale. Spre exemplu, există zile în care cu cât cumperi mai multe cărți, cu atât crește și reducerea pe care o primești la achiziționarea acestora. Datorită unui astfel de serviciu, pasiunea ta pentru cărți de citit va rămâne mereu vie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.