Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoine Conte, pus în libertate sub control judiciar

puscarie amnistie gratiere

Internaționalul francez de tineret Antoine Conte, reținut joi după ce a rănit grav un tânăr cu o bâtă de baseball, a fost pus în libertate sub control judiciar, vineri la Reims, informează L'Equipe.

Fundașul echipei de fotbal Stade de Reims a fost audiat la Palatul de Justiție din Reims, iar judecătorul a decis ca jucătorul să fie eliberat în schimbul unei cauțiunii de 10.000 de euro, fiindu-i impuse mai multe interdicții, între care și aceea de a intra în contact cu victima și martorii incidentului produs joi dimineață.

Conte este acuzat că a rănit grav, cu o bâtă de baseball, un tânăr care încerca să-l împiedice să-și lovească prietena. Incidentul s-a petrecut în apropierea domiciliului fotbalistului, care a avut o dispută cu prietena sa. Conte a început să o lovească pe fată, iar aceasta a reușit să fugă în stradă, pentru a cere ajutor. Conte a ajuns-o însă din urmă și a continuat să-i aplice lovituri. În acel moment, un tânăr de 19 ani care trecea prin zona respectivă a intervenit pentru a o apăra pe fată de loviturile fotbalistului.

Jucătorul s-a întors în locuință de unde a revenit cu o bâtă de baseball, lovindu-l apoi cu violență pe tânăr, care a suferit multiple leziuni, la cap și la corp, care nu îi pun însă viața în pericol, așa cum anunțase inițial presa franceză.

Clubul Stade de Reims a dat publicității un comunicat în care a condamnat faptele lui Antoine Conte, promițând că jucătorul va fi sancționat "exemplar" în cazul în care va fi găsit vinovat.

Născut la Paris, Antoine Conte poate evolua atât ca fundaș central cât și în banda dreaptă a apărării. El s-a format ca jucător la Paris Saint-Germain, club la care a jucat începând de la vârsta de 13 ani. În anul 2013, el a fost împrumutat la Stade de Reims, care l-a achiziționat definitiv de la parizieni în iulie 2014.

Considerat o speranță a fotbalului francez, Antoine Conte a trecut pe la toate selecționatele de juniori și tineret ale Franței și a disputat până acum 60 de meciuri pentru actuala sa formație, conform Agerpres. Potrivit presei franceze, pentru acuzațiile care i se aduc, fundașul riscă până la cinci ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.