Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoine Griezmann este aproape de FC Barcelona

www.espnfc.com
Antoine Griezmann

Vedeta echipei Atletico Madrid, Antoine Griezmann, ar putea ajunge la Barcelona, în această vară, scrie presa internațională. Cei de la Cadena Ser notează că gruparea blaugrana și campionul mondial sunt "mai aproape ca niciodată".

Jurnaliștii susțin că atacantul francez s-ar fi pus de acord cu formația catalană și ar fi semnat un pre-contract cu Barcelona pentru următorii cinci ani. Campioana Spaniei ar urma să le plătească celor de la Atletico Madrid 125 de milioane de euro, clauza de reziliere a jucătorului în vârstă de 28 de ani.

Potrivit aceleiași surse, atât tehnicianul Diego Simeone, cât și tot staff-ul tehnic al clubului din Madrid știu despre plecarea lui Antoine Griezmann de la Atletico.

Antoine Griezman a semnat prelungirea contractului cu Atletico Madrid în iunie 2018. Înțelegerea francezului cu echipa de pe Wanda Metropolitano expiră în 2023.

În acest sezon, atacantul a evoluat în 47 de meciuri în toate competițiile pentru formația pregătită de antrenorul Diego Simeone și a marcat de 21 de ori. Atletico Madrid este pe locul doi în La Liga cu doar o etapă până la finalul campionatului. În ultima rundă din Primera Division, Atletico va face deplasarea la echipa Levante, saâmbătă, 18 mai, de la ora 14:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.