Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Petrea: Nu cred că am fi meritat să câştigăm

Facebook
anton petrea

Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat că echipa lui ar fi putut câştiga pe final meciul cu CS Universitatea Craiova, dar nu crede că victoria ar fi fost meritată, potrivit news.ro.

"O partidiă foarte disputată aşa cum am anticipat, cu un adversar foarte bun, foarte periculos pe contraatac. Cred că ritmul jocului a fost destul de bun, cu câteva situaţii de poartă de ambele părţi, dar cred că s-a putut observa un plus de prospeţime la echipa adversă.

Cred că toţi jucătorii au depus un efort considerabil, au fost anumite nesincronizări şi spun încă o dată, asta o pun pe seama unei lipse de prospeţime a jucătorilor noştri. Vlad ne-a salvat într-o situaţie grea, a apărat un penalti şi aşa am reuşit să scoatem un punct.

Dar puteam să marcăm pe final şi puteam să câştigăm, însă nu ştiu dacă era chiar meritat, dar se putea întâmpla. (n.r. - despre cele trei schimbări făcute la pauză) Am observat o lipsă de prospeţime, firească ţinând cont de faptul că am avut jucători la loturile naţionale şi la ei s-a văzut o oarecare stare de oboseală.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Cei care au intrat au fost jucători care au făcut pregătirea cu noi, au stat cu echipa şi am considerat că ar fi un plus pentru noi din punct de vedere fizic, cel puţin. Miron nu a făcut un meci rău, de la meci la meci încearcă să-şi facă jocul cât mai bine, eu nu pot să zic că sunt nemulţumit de evoluţia lui. Adversarul s-a închis foarte bine, ne-a închis toate culoarele şi au contraatacat rapid şi nu am găsit soluţii de finalizare.

Ar fi o chestie interesantă pentru noi să terminăm pe primul loc sezonul regulat, o chestie de moral, dar mai avem un meci la Sfântu Gheorghe, cu o echipă bună. (n.r. - cu cine se va lupta pentru titlu) E o luptă foarte strânsă, va fi o luptă foarte strânsă în play-off. Cred eu că şi Sepsi, şi Botoşaniul şi Clinceniul vor pune probleme şi vor fi surprize. Sunt echipe de valori apropiate, sunt echipe bune care pot pune probleme oricărei echipe din play-off.

Nu pot să fac o comparaţie între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, sunt echipe foarte valoroase, cu jucători foarte valoroşi, loturi foarte valoroase şi noi încercăm să ne ridicăm la nivelul competiţiei", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

Lider în clasament este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.