Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonel Tănase: 'Coaliția va dura atâta timp cât Partidul Brătienilor este condus de o mascotă'

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase

Deputatul Antonel Tănase, fost Secretar General al Guvernului în cabinetul Ludovic Orban, a explicat joi că a votat împotriva învestirii Guvernului Ciucă pentru că acest cabinet este „un exercițiu de forță al PSD”.

„Am votat astăzi împotriva coaliției PSD-PNL- UDMR. Pentru că acest guvern nu este o coaliție, ci un exercițiu de forță al Partidului Social Democrat. Nu-i așa, domnule Florin Cîțu? Dumneavoastră, presupusul președinte PNL, ați capitulat deja și v-ați lăsat colegii să ia lecții de la domnul Ciolacu despre măreția și incomensurabila superioritate a Partidului Social Democrat”, a scris Antonel Tănase pe Facebook.

„Recunosc, sunt jenat de atitudinea umilă și servilă a unor oameni care nu mai departe de acum 2 ani făceau parte dintr-o echipă care a înlăturat pesedismul și a pus Partidul Național Liberal la Guvernare, acolo unde îi este locul. Mă bucur că nu mai fac parte din PNL ca să mi se ceară să îmi încalc demnitatea, să mă prefac mulțumit de această alianță și să mimez că afacerea cu PSD “este ce trebuie pentru țară””, a adăugat acesta.

„Această coaliție nu va dura. Sau poate că va dura, atâta timp cât Partidul Brătienilor este condus de o mascotă fără autoritate morală și fără nicio jenă să mintă cu ticăloșie că România are nevoie de PSD ca să meargă mai departe”, a conchis fostul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.