Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonel TANASE: PNL va reconstrui în continuare România, cu mare atenție spre educație, infrastructură și sănătate!

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase
Prezența scăzută la vot a însemnat fie că oamenii au taxat demagogia, fie că spaima de virus a fost mai mare decât alegerea legislativului, fie că cetățenii nu au fost informați corect asupra importanței acestor alegeri.
Oricare ar fi motivele, românii au scăpat de Ponta, Tăriceanu și alte umpluturi inutile din Parlament.
În mod paradoxal, dar deloc surprinzător, această pandemie a scos la suprafață profesioniștii din politica românească. Se pare că aceste vremuri grele au cernut politicienii responsabili de lipitori și au scos pe tușă irelevanții care atârnau de ani buni de zile prin Parlament, pe bani publici.
Știți acel clișeu cu “să transformăm o problemă într-o oportunitate”? Ei bine, prin muncă, tenacitate și responsabilitate, anumiți oameni politici au demonstrat că nu este doar un clișeu și că într-adevăr se poate administra o țară fără flip chart și fără promisiuni. Prin fapte.
Liberalii și-au asumat guvernarea în cea mai grea criză economică și sanitară din istoria României postdecembriste. Nu ai cum să ieși 100% bine din această guvernare de uzură, mai ales după ce ai semnat măsuri nepopulare pentru a feri oamenii de virus.
O mare parte dintre dumneavoastră sunt distrași de demisiile care au avut loc recent. Nu este cazul. Partidul Național Liberal va reconstrui în continuare România, cu mare atenție spre educație, infrastructură și sănătate. Demisiile țin de onoarea oamenilor politici și nu au legătură cu planurile Partidului Național Liberal care trebuie să continue ce a început: autostrăzi, economie funcțională, sistem medical performant și învățământ modern.
Demisiile sunt importante, fiindcă arată calitatea umană a omului politic, dar sunt neimportante în contextul macro, așadar atenția noastră ar trebui să se concentreze acum asupra formării noului Guvern și gestionarea cât mai eficientă a pandemiei. Dacă lăsăm lucrurile mărunte să ne distragă atenția, pierdem mingea din ochi, cum se zice în sport.
Așadar, să rămânem atenți la România și la sănătatea noastră, astea sunt lucrurile cu adevărat importante. Să ne reauzim cu bine!
Scrie pe pagina de facebook, Antonel Tanase, Presedintele PNL Sector 3

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.