Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului: 'Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pentru a asigura agentul termic în Capitală'

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a dat asigurări joi că Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pe care o are astfel încât Bucureştiul să aibă apă caldă şi căldură, subliniind că precedenta administraţie a lăsat în urmă "foarte multe probleme" în acest sens.

"În Bucureşti, aşa cum ştiţi, guvernarea primarului-voucher Firea a lăsat foarte multe probleme cu privire la încălzire şi la apă caldă, iar Transgazul, în acest context, prin investiţiile pe care le-a făcut la staţia de la Titan, asigură încălzirea bucureştenilor. Prin CET sunt alimentate peste 250.000 de apartamente - din Sectorul 3, în principal, şi în mare parte din Sectorul 4. Astfel, din totalul de 550.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare, aproape 40% beneficiază de serviciile acestei staţii de la Titan, staţie pe care Transgaz a pus-o la punct şi asigură alimentarea cu gaze. Mai departe, în parteneriat cu Primăria Capitalei, cu primarul general, Nicuşor Dan, care a reuşit să distrugă caracatiţa socialistă de la Primăria Municipiul Bucureşti, ne propunem şi asigurăm locuitorii municipiului Bucureşti că Transgaz va pune la dispoziţie toată resursa tehnică pe care o are, astfel încât să asigurăm agentul termic pentru populaţie", a afirmat Antonel Tănase într-o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o alături de premierul Ludovic Orban la Transgaz, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

Tănase a reamintit că "odată cu Ordonanţa 68, prin care Guvernul s-a reorganizat de la 27 la 16 ministere, Transgaz şi Transelectrica au trecut în coordonarea Secretariatului General al Guvernului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.