Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu, comparat cu Păcală: ”Păcală nu va ajunge președinte!”

pacala

Cel care l-a luat peste picior pe fostul coleg de alianță a fost Dan Constantin, președintele PC. L-a comparat pe Antonescu, inițial, cu un corb, iar apoi cu Păcală. ”Crin Antonescu nu va fi președinte, s-a lăsat atras de alte persoane. A fost cu Ponta și cu mine, acum e cu Băsescu și Udrea. Acum 6 luni era corbul cocoțat în fruntea arborelui USL, până când a venit vulpea și i-a spus că e prea tare în plisc pentru a avea nevoie de alții. Vulpea l-a amăgit și l-a păcălit. E ca în povstea cu Păcală, iar Păcală nu va ajunge președintele României. USD are deja un candidat, l-a găsit, el este Victor Ponta.”, a spus Constantin.

Ponta - lansat drept candidat PSD-PC-UNPR la Președinție

În mitingul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta a fost prezentat drept candidatul alianței la alegerile prezidențiale din toamnă. ”Vrem să se încheie o perioadă de 10 ani în care Băsescu și-a bătut joc de România, oamenii lui trimiși la Bruxelles au vorbit urât România. Au vrut să fim umili. Cu Ponta, vom fi o țară demnă, vom avea aceleași drepturi ca Germania, Franța.  România trebuie să fie dată ca exemplu, avem cea mai mare creștere economică după 2 ani de guvernare Ponta. În noiembrie, vom face dreptate până la capăt cu Victor Ponta.”, le-a transmis susținătorilor săi Liviu Dragnea. Nicolae Bănicioiu l-a cerut și el pe Victor Ponta în meciul pentru Cotroceni. ”Trebuie să scăpăm de cel care a făcut cel mai mare rău României, Traian Băsescu. Așa cum a zis și vicepreședintele SUA, Victor Ponta, președinte din toamnă.”, a declarat ministrul Sănătății.

Rugămintea lui Ponta pentru Băsescu

Ponta a jucat pe muzică oltenească la București, unde i s-a urat să ajungă președinte. Primit cu artificii, premierul s-a prins în horă alături de soția Daciana, care a îmbrăcat o ie. Ilie Năstase, candidat la Senat, li s-a alăturat. Ponta n-a ratat momentul săi adreseze un mesaj președintelui Traian Băsescu. ”Îi cer lui Udrea și lui Băsescu să-i voteze pe Ilie Năstase și Gabriela Szabo, mândria României. Am și eu o slăbiciune: o să vă rog să o votați pe Daciana Sârbu, merită să o votați.”, a încheiat prim-ministrul discursul din fața simpatizanților.

Un video savuros cu Păcală

http://youtu.be/yvjATWWVuAY

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.