Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu spune de ce s-a rupt USL: Dragnea nu le-a cerut scuze românilor. Nimeni din PSD nu a cerut scuze pentru trădările lui Ponta, Ghiță și Maior

usl

Crin Antonescu l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru ca, in calitate de sef al PSD, nu le-a cerut scuze românilor care au votat USL, fostul presedinte PNL mentionand că PSD, prin Victor Ponta, Sebastian Ghita si George Maior, au tradat.

Citeste si ALERTĂ Meteorologii au emis o nouă avertizare: Unde va ninge de Crăciun

"Nici un om politic nu a fost mai lovit decat mine de tradarea PSD, care a tradat proiectul USL. Nici nu si-au cerut scuze pana azi. Nici domnul dragnea, ca presedinte PSD; nu a cerut scuze romanilor care au votat USL -  ne cerem scuze ca PSD a tradat, ca domnul Ponta a negociat cu baietii contra carora trebuia sa luptam. Marturisirile lui Sebastian Ghita, cel mai apropiat colaborator al domnului Ponta, spun Totul. Acele costuri ale ruperii USL le-am asumat eu. Nimeni din PSD nu a cerut scuze pentru tradarile lui Victor Ponta, Sebastian Ghita si George Maior, ca ei au condus PSD", a spus Crin Antonescu la TVR în cadrul Emisiunii România9 realizată de Ionuț Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.