Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Banderas îl va interpreta pe Pablo Picasso într-un serial american

Shauntmax30
antonio banderas

Antonio Banderas va interpreta rolul pictorului Pablo Picasso în cel de-al doilea sezon al serialului TV american "Genius", ce va prezenta viața și cariera renumitului artist, originar, la fel ca actorul spaniol, din orașul Malaga, informează AFP,citat de AGERPRES.

"Îl voi juca pe Picasso în al doilea sezon al serialului 'Genius', care va fi difuzat pe posturile americane Fox și National Geographic, apoi și pe plan internațional", a anunțat miercuri Antonio Banderas într-un scurt interviu acordat pentru AFP cu ocazia Festivalului de Film de la Deauville, un eveniment organizat în nord-vestul Franței, care este dedicat cinematografiei americane.

Primul sezon al serialului "Genius" a fost dedicat fizicianului Albert Einstein.

"Este un angajament foarte mare pentru mine. Vom filma de la începutul lunii noiembrie până la sfârșitul lui martie. Primele episoade ar trebui să fie difuzate în aprilie sau în mai" pe posturile americane, a precizat actorul spaniol, devenit celebru după colaborările sale cu regizorul Pedro Almodovar, înainte de a-și construi o carieră de succes și la Hollywood grație unor filme precum "Evita" și "Masca lui Zorro".

Antonio Banderas a mai spus că industria cinematografică se află în prezent "la finalul unei paradigme", odată cu înmulțirea spectaculoasă a "formatelor" de ecrane.

"Nu știu cum face fiica mea pentru a viziona un film de Kubrik pe smartphone-ul ei, pentru a aprecia actorii și imaginea, însă ea reușește acest lucru", a explicat Antonio Banderas.

"Romanticii se agață de ideea că un film trebuie văzut în public, în întuneric. Alții preferă să stea acasă, fără nicio persoană care să mănânce pop-corn lângă ei. În ceea ce mă privește, nu am filmat prea mult pentru televiziune, de fapt o singură dată, și atunci am avut sentimentul că turnam un film ca oricare altul", a adăugat starul spaniol, în vârstă de 57 de ani.

Antonio Banderas s-a aflat miercuri la Deauville pentru a prezenta — în afara competiției — "The Music of Silence", un film regizat de cineastul britanic Michael Radford, al cărui lungmetraj "Il Postino", în care Philippe Noiret a jucat rolul poetului Pablo Neruda, a avut mare succes pe plan mondial în 1994.

"The Music of Silence" se inspiră din viața tenorului italian Andrea Bocelli, care este orb. Antonio Banderas joacă rolul profesorului de canto care propulsează cariera muzicianului. "Este un rol-cheie, de aproximativ 20 de minute", a precizat Andrea Iervolino, unul dintre producătorii filmului, într-o conferință de presă organizată la Deauville.

Citeşte şi: Mutare SURPRIZĂ la Kanal D. Ce vedetă o ÎNLOCUIEŞTE pe Gabriela Cristea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.