Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare SURPRIZĂ la Kanal D. Ce vedetă o ÎNLOCUIEŞTE pe Gabriela Cristea

kanal d

Mutare de proporţii la Kanal D! Cum prezentatoarea Gabriela Cristea se pregăteşte pentru venirea pe lume a primului ei copil, conducerea televiziunii a căutat un înlocuitor pentru aceasta. Nu au căutat, însă, îndelung. Potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO, din 18 septembrie cea care va prelua ştafeta prezentării emisiunii Gabrielei Cristea este chiar Bianca Drăguşanu .

"Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai admirate prezenţe feminine din showbiz-ul românesc, de-a lungul timpului a avut o serie de apariţii remarcabile, în calitate de invitată în emisiuni, dar şi de prezentatoare. Devenită recent mamă, Bianca este dedicată familiei sale, dar în acelaşi timp e nerăbdătoare să revină în televiziune, într-un proiect care, spune chiar ea, i se potriveşte", se arată în comunicatul de presă.

Bianca se va alătura echipei Kanal D, unde lucrează şi fostul ei soţ, Victor Slav. Fosta asistentă tv susţine că are emoţii, însă este încrezătoare că se va integra rapid.

"Am foarte mari emotii, dar cunoscand deja oamenii care lucreaza la Kanal D si vazand cat de repede s-a integrat Victor (n.r. Victor Slav) in echipa, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in aceasta formula. Am urmarit emisiunea , imi plac foarte mult povestile de viata prezentate in platoul show-ului, abia astep sa le dezbat alaturi de telespectatori. Va fi o experienta constructiva si imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor celor din fata micilor ecrane si ale celor care au avut incredere in mine", a declarat Bianca.

Citeşte şi:  Tudorel Toader, INSPECŢIE la penitenciarul Codlea. Modificări de PROPORŢII după vizita ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.