Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Conte regretă situaţia dificilă a fostului său club Chelsea

antonio conte
Abramovici a anunţat săptămâna trecută că scoate la vânzare clubul londonez, dar procesul este incert în prezent, din cauză că activitatea lui Chelsea este reglementată acum de o licenţă specială guvernamentală.

Conte, care a condus-o pe Chelsea la titlul din 2017 şi la câştigarea cupei în sezonul următor, a declarat că regretă situaţia de pe Stamford Bridge.

''Nu este uşor şi, sincer, este păcat pentru că am fost antrenor la acest club şi m-am bucurat de două sezoane. Am câştigat două trofee la acest club şi e păcat să aud de situaţia lor. Nu este simplu pentru jucători, nu este simplu pentru Thomas Tuchel, pentru fani, pentru ambianţa de la Chelsea'', a declarat Conte într-o conferinţă de presă dinaintea meciului de sâmbătă al lui Spurs cu Manchester United din Premier League.

Abramovici a preluat controlul asupra clubului Chelsea în 2003 în schimbul a 140 de milioane de lire sterline şi investiţiile lui au ajutat gruparea să treacă prin cea mai de succes perioadă din istorie, cu cinci titluri, cinci cupe şi două trofee în Liga Campionilor.

Numele miliardarului rus figurează pe lista britanică a sancţiunilor vizând conturile şi companiile magnaţilor pro-Kremlin, fiind descris ca un oligarh cu o legătură strânsă de decenii cu preşedintele rus Vladimir Putin. Abramovici a dezminţit însă astfel de legături.

''Sincer sper că, în general, această situaţie dintre Rusia şi Ucraina se va încheia şi vor găsi pacea, pentru că este mult prea importantă. Sper la ce a mai bine pentru club ... cu siguranţă iubesc echipa'', a adăugat Conte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.