Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Conte, şi preşedintele Juventus Torino, Andrea Agnelli, au fost filmaţi în timp ce îşi adresau insulte

Antonio Conte

Antrenorul echipei Inter Milano, Antonio Conte, şi preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, au fost filmaţi în timp ce îşi adresau insulte, însoţite de un gest obscen din partea primului, marţi seara, cu ocazia meciului din Cupa Italiei la fotbal, informează AFP, potrivit Agerpres.

Imaginile publicate de diferite canale media nu au permis să se afle cui erau adresate cu exactitate insultele, proferate în acelaşi timp de Antonio Conte, clar în direcţia taberei torineze, şi la finalul meciului de preşedintele lui Juventus, în timp ce părăsea tribuna.

Aceste scene s-ar putea solda cu sancţiuni disciplinare.

Judecătorul sportiv al Ligii îşi va întocmi raportul pentru acest meci joi, dar Federaţia italiană poate deschide propria procedură dacă va considera necesar, aşa cum s-a întâmplat în cazul altercaţiei dintre Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

Întrebat după meci referitor la atitudinea lui Agnelli, Antonio Conte, care a antrenat-o pe Juventus din 2011 până în 2015, a afirmat că "ar trebui să fie mai bine educat şi să dea dovadă de respect şi de sportivitate".

În schimb, omologul său de la Juventus, Andrea Pirlo, a afirmat că nu a văzut ce s-a întâmplat, precizând, în ceea ce-l priveşte pe Conte, că a intrat imediat la vestiare.

Echipa Juventus Torino s-a calificat în finala Cupei Italiei la fotbal, pentru a şaptea oară în ultimii zece ani, după ce a terminat la egalitate, 0-0, partida disputată pe teren propriu cu formaţia Inter Milano, marţi seara, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Torinezii şi-au asigurat biletul pentru finală graţie dublei pe care portughezul Cristiano Ronaldo a reuşit-o în meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe stadionul San Siro din Milano şi câştigat de Juve cu 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.