Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Conte susține utilitatea testelor zilnice pentru depistarea Covid-19 în Premier League

Antonio Conte

Antrenorul echipei de fotbal Tottenham Hotspur, italianul Antonio Conte, a subliniat utilitatea testelor zilnice pentru depistarea Covid-19 în Premier League, informează cotidianul L'Equipe, citat de agerpres.

După ce au fost amânate 15 meciuri în luna decembrie, Premier League a instituit măsuri de urgenţă, precum testele antigen zilnice, în plus faţă de testele PCR de două ori pe săptămână, indiferent de statutul vaccinal.

Spurs, care a avut două meciuri de campionat amânate şi un meci din Europa League, cu Rennes, anulat şi apoi pierdut la ''masa verde'', urmează să joace cu Southampton marţi, la 48 de ore de la victoria cu Crystal Palace (3-0).

Jucătorii londonezi vor primi chiar înainte de meci rezultatele testelor PCR efectuate luni.

Tehnicianul italian a vorbit despre problemele pe care un test pozitiv le poate pune: "S-a întâmplat deja acum două săptămâni. După ce te pregăteşti şi la finalul antrenamentului afli că un jucător pe care credeai că te poţi baza se dovedeşte pozitiv. Este o mare problemă şi în special pentru faptul că jucătorii pozitivi pot infecta alţi jucători. Dar acum este mult mai bine, pentru că înaintea antrenamentului se face un test cu un rezultat rapid şi altul PCR cu rezultatul a doua zi".

Un record de 103 cazuri pozitive a fost stabilit în rândul jucătorilor şi personalului din Premier League în cursul săptămânii trecute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.