Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Rudiger, aflat la final de contract cu Chelsea Londra, se pregăteşte să semneze cu Real Madrid

eurosport.ro
Antonio Rudiger

Fundaşul internaţional german Antonio Rudiger, aflat la final de contract cu Chelsea Londra, se pregăteşte să semneze cu echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, anunţă presa iberică, citat de Agerpres.

Conform cotidianului AS, "Real Madrid este la câţiva centimetri de noul său fundaş central", după ce fotbalistul german şi-a redus pretenţiile financiare iniţiale, iar acum există "un acord aproape total" între cele două părţi.

Publicaţia madrilenă precizează că medicii clubului Real Madrid se vor deplasa în următoarele zile la Londra pentru a-l supune pe jucător unui control medical amănunţit. Rudiger a suferit o accidentare de lungă durată în cariera sa, o ruptură de ligament încrucişat, în sezonul 2015-2016, când juca la AS Roma, iar această leziune l-a făcut să rateze EURO 2016. "Obiectivul principal al expediţiei medicale este să certifice că nu există risc de recidivă la acel ligament", subliniază AS.

Antonio Rudiger (29 ani, 1,90 m) a disputat 50 de meciuri în tricoul selecţionatei Germaniei. El a fost achiziţionat de Chelsea Londra de la AS Roma, în vara anului 2017, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro. Fotbalistul german a disputat până în prezent 196 de partide pentru echipa londoneză, alături de care a câştigat Liga Campionilor în sezonul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.