Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Tajani afirmă că Donald Trump i-a transmis un 'mesaj de prietenie' pentru Europa

Antonio Tajani

Preşedintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani, a dat asigurări joi că preşedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis în timpul întrevederii avute la Bruxelles un 'mesaj de prietenie în favoarea Europei', relatează joi agenţia EFE. 'În campania electorală din SUA s-a vorbit mult despre Trump ca fiind un preşedinte care ar putea fi adversar al Europei, dar mie mi se pare contrariul', a spus Tajani într-o declaraţie acordată agenţiei spaniole de presă.

El l-a descris pe liderul de la Casa Albă drept 'un preşedinte american căruia îi place să vorbească cu europenii, prieten al europenilor'. 'Acesta este un lucru foarte pozitiv pentru noi, întrucât Statele Unite sunt un prieten, prietenul numărul unu', a spus Antonio Tajani, care s-a declarat 'mulţumit' de 'mesajul pozitiv' transmis de Donald Trump, conform Agerpres.

Preşedintele PE a precizat că subiectele abordate la întrevederea cu Trump au fost lupta împotriva terorismului, teme militare şi economice. 'Împărtăşim aceeaşi viziune în combaterea terorismului, stabilizarea Orientului Mijlociu, lupta împotriva combatanţilor străini. Cred că (această întâlnire) va consolida legăturile dintre Uniunea Europeană şi SUA', a conchis Tajani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.