Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenor chinez, suspendat după ce a pălmuit un arbitru

Dinamo 1948.club
Arbitru

Un antrenor chinez care a pălmuit un arbitru peste cap într-un meci din liga secundă, disputat luna trecută, a primit o suspendare de opt luni şi o amendă de 150.000 yuani (20.905 dolari), a anunţat miercuri Federaţia chineză de fotbal (CFA), citată de Reuters.

La meciul disputat la Nanjing pe 23 iulie, după ce a primit un cartonaş roşu pentru insulte la adresa arbitrului, antrenorul Duan Xin (Liaoning Shenyang) a avut o conduită violentă şi l-a lovit pe oficial peste faţă, conform Agerpres.

CFA a precizat într-un comunicat că Duan Xin este suspendat pentru opt luni şi nu poate intra în această perioadă pe stadioanele de sport.

Mulţi fani s-au plâns că sancţiunea lui Duan a fost prea uşoară, conform comentariilor de pe aplicaţia de ştiri din fotbal dongqiudi.

Anunţul despre suspendarea lui Duan este datată din 29 iulie, dar a fost postată pe site-ul CFA abia miercuri. Motivul acestei întărzieri nu este clar, dar ar putea fi cauzată de dezbaterea aprinsă după eliminarea de marţi a Chinei de la Cupa Mondială feminină 2023, când mulţi fani au criticat CFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.