Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorii Rudi Garcia sau Claudio Ranieri l-ar putea înlocui pe Marco Giampaolo, pe banca tehnică a lui AC Milan, după începutul slab din acest sezon

ac milan

Antrenorii Rudi Garcia sau Claudio Ranieri l-ar putea înlocui pe Marco Giampaolo, pe banca tehnică a lui AC Milan, după începutul slab din acest sezon, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Conform Gazzetta dello Sport, clubul AC Milan l-ar putea demite pe Giampaolo dacă AC Milan va pierde în fața echipei Genoa, unde evoluează portarul român, Ionuț Radu. Acesta este cel mai slab sezon al milanezilor, de la cel din 1938-1939. AC Milan ocupă locul 16, în clasamentul Serie A, acumulând doar 6 puncte, după două victorii și patru înfrângeri.

Tot Gazzetta dello Sport a anunțat că AC Milan ar putea apela la serviciile unor antrenori precum Rudi Garcia, Claudio Ranieri, Luciano Spalletti sau Massimiliano Allegri. Cum Rudi Garcia și Claudio Ranieri sunt liberi de contract, aceștia au mai multe șanse să ajungă la cârma milanezilor.

Legat de această veste, Ranieri a declarat, pentru Radio Uno: ”Înainte de toate, vreau ca Giampaolo să își arate toate calitățile. Sper să găsească soluții pentru Milan. Nu este o situație simplă. Cât despre viitorul meu, cel mai important este să fie un proiect important”.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

În cariera sa de antrenor, Rudi Garcia a mai antrenat Saint Etienne, Dijon, Le Mans, Lille, AS Roma sau Olympique Marseille. Garcia a câștigat, cu Lille, campionatul Franței și Cupa Franței, în sezonul 2010-2011.

Printre echipele antrenate de Claudio Ranieri se numără și Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Juventus, AS Roma, Inter Milano sau Leicester. În sezonul 2015-2016, a câștigat campionatul Angliei, cu Leicester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.