Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Antonio Conte l-ar vrea pe Christian Eriksen din nou la Tottenham

guim.co.uk
Christian Eriksenn

Antrenorul echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur, Antonio Conte, i-a deschis uşa danezului Christian Eriksen pentru a reveni la clubul londonez, unde a jucat timp de şapte sezoane, scrie EFE, informează Agerpres.

"Eriksen face parte din istoria lui Tottenham. Revenirea lui aici ar fi o mare oportunitate pentru el, pentru mine şi pentru club. Dar acum a semnat cu Brentford, pentru şase luni. Vom vedea ce se va întâmpla mai târziu", a spus Conte într-o conferinţă de presă.

''Sunt primul care mă bucur să-l văd din nou pe teren, pentru că am avut momente bune cât am fost amândoi la Inter Milano", a adăugat italianul, care a câştigat Serie A alături de mijlocaşul danez în 2021.

Eriksen, care se antrenează de câteva zile cu Brentford, nu va fi pe teren în meciul din această seară împotriva lui Manchester City, după cum a confirmat antrenorul său, Thomas Frank, care nu a dat indicii când va putea debuta danezul.

Eriksen, 29 ani, s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului Danemarca - Finlanda disputat în vara trecută la Copenhaga, în cadrul Campionatului European de fotbal, fiind resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la spital.

Internaţionalul danez a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano în luna decembrie, din cauza defibrilatorului cardiac care i-a fost implantat în urma incidentului de la Copenhaga şi care nu îi mai permitea să evolueze în Serie A.

Eriksen a mai evoluat în prima ligă engleză timp de şapte sezoane, la formaţia Tottenham Hotspur (2013-2020), înainte de a pleca în Italia. Cu 109 selecţii în naţionala Danemarcei, Christian Eriksen a declarat recent că doreşte să revină cât mai repede pe teren şi să joace pentru a putea participa la Cupa Mondială din Qatar.

Brentford, locul 14 în Premier League, va juca miercuri seara cu Manchester City, liderul la zi din clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.