Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul CFR Cluj a prefațat derby-ul cu Dinamo: 'Dusan Uhrin a făcut ceva magic'

Antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu, a prefațat derby-ul cu Dinamo, meci ce are loc duminică, ora 19:00 în ”Ștefan cel Mare”. Tehnicianul ardelenilor s-a referit și la faptul că există restanțe salariale în Liga 1, inclusiv la echipa sa sau a roș-albilor.

”Jucătorii mereu zic că au de luat bani, n-au plecat niciodată fără bani de la CFR. Pentru unii e mai bine că nu-i primesc, că-i cheltuiesc prea repede. Își iau cine știe ce mașini, mai bine să stea la club banii, stau ca la bancă. La Dinamo este altceva, nu mai e echipa de la începutul sezonului. Dusan Uhrin a făcut ceva magic. Au câștigat ultimele cinci meciuri de pe teren propriu.

Citește și: Fanii României sunt nemulțumiți de selecția lui Tomas Ryde pentru participarea la Campionatul Mondial de handbal feminin

Am înțeles că s-a lucrat foarte mult la faze fixe. Forma bună a lui Dan Nistor, care e și pasator și marcator, este peste tot pe teren, ne îngrijorează. Chiar și cu U Craiova au arătat bine, au pierdut după niște greșeli de arbitraj,“ , a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.