Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii României sunt nemulțumiți de selecția lui Tomas Ryde pentru participarea la Campionatul Mondial de handbal feminin

handbal romania handbal

Pentru prima dată în ultimii ani, antrenori, oficiali, suporteri, mass-media, etc au căzut de acord asupra lotului care ar trebui să meargă la Campionatul Mondial, mai puțin staff-ul tehnic al naționalei care a făcut niște alegeri diferite față de cum a văzut tot poporul, anunță MEDIAFAX.

Faptul că Laura Moisă și Sorina Tîrcă au fost lăsate în afara echipei, deși azi sunt două dintre cele mai bune jucătoare ale României, cel puțin pe posturile lor, a declanșat un adevărat scandal. Suporterii au solicitat revizuirea lotului. Puse cap la cap unele informații, devine tot mai clar că unele jucătoare selectate pentru a merge la Kumamoto nu au fost neapărat alegerea lui Tomas Ryde. Iar dacă se confirmă, atunci care ar mai fi rolul selecționerului?

Citește și: Detalii de culise de la exit-poll-ul CURS-Avangarde: STIRIPESURSE.RO prezintă singurul exit-poll OFICIAL în mediul online

Dar cu aceste suspiciuni s-a „trăit” și în mandatul lui Ambros Martin. În activitatea continuă pe care a avut-o la Gyor, cu siguranță că antrenorul spaniol nu a avut timp să stea și să se uite la meciuri din Liga Națională. Iar în Liga Campionilor nu a observat multe jucătoare din România, pentru că până în acest sezon au fost destul de puține la acest nivel. Au fost discuții despre modul cum a fost selectat lotul și pe vremea lui Ambros Martin, dar parcă nu atât de aprige, nu atât de revoltătoare, precum înaintea Mondialul din Japonia.

Selecția lui Ryde sau cui îi aparține i-a înfuriat pe suporterii echipei naționale. Chiar liderul fanilor, Angela Pop, s-a arătat decepționată. Prin glasul doamnei, dar parcă în asentimentul majorității, staff-ului tehnic i s-a solicitat revizuirea lotului pentru Campionatul Mondial:

”Sunt foarte tristă de neconvocarea Sorinei și a Laurei. Dacă cineva poate să țină cont și de dorința suporterilor, măcar odată, îi rog pe cei care s-au gândit la lista jucătoarelor, să se mai gândescă. Aceste fete, chiar merită! Nu am făcut asta niciodată, o fac pentru prima și ultima dată, dar spun că sunt foarte dezamagită. În Japonia, o să le susțin pe fete, așa cum o fac de fiecare dată. Pentru mine România înseamnă mult de tot.

Citește și: SURSE - PSD acuză nereguli MAJORE: situația care RĂSTOARNĂ alegerile prezidențiale/ VIDEO

Am făcut această postare, fiindcă la data când am început organizarea acestei deplasări, obiectivele declarate au fost o posibilă medalie și o clasare cât mai bună care poate duce la calificarea la JO Tokyo 2020. Ce să mai înțeleg eu, ca om care străbate lumea în lung și-n lat, ca să susțină echipele românești? Cum să înțeleg neconvocarea Sorinei și a Laurei? Cum? Sorina Tîrcă și Moisă Laura vă iubim enorm și știm că meritați să ne reprezentați țara. Întotdeuna, HAI, ROMANIA!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.