Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Conte spune că Tottenham a ieşit slăbită după perioada de transferuri din ianuarie

https://www.lequipe.fr/
antoine conte

Antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Antonio Conte, crede că echipa sa a ieşit "slăbită" după perioada de transferuri din ianuarie, în ciuda faptului că a semnat cu doi jucători, scrie BBC,potrivit Agerpres.

Spurs i-a adus de la Juventus Torino pe mijlocaşul ofensiv suedez Dejan Kulusevski şi pe mijlocaşul uruguayan Rodrigo Bentancur, dar Tanguy Ndombele şi Giovani Lo Celso au plecat împrumutaţi. De asemenea, Dele Alli s-a alăturat lui Everton printr-un transfer gratuit, iar Bryan Gil a plecat la Valencia.

''Ceea ce s-a întâmplat în ianuarie nu a fost simplu pentru noi. Am pierdut patru jucători importanţi şi am adus doar doi. Aşadar, în loc să întărim echipa, se pare că am ieşit mai slăbiţi din acest mercato", a spus Conte pentru Sky Sports Italia.

Tottenham este în prezent pe locul 8, după 25 de etape din Premier League, cu două partide însă mai puţin disputate, având 36 de puncte, la 11 puncte de podium.

Spurs a pierdut în ultimele trei etape, iar sâmbătă seara va avea un meci extrem de greu, în deplasare, cu liderul Manchester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.