Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Daniel Pancu, prima reacţie după ce a reuşit să intre în Consiliul General al Capitalei: 'Ha-ha-ha-ha. Chiar am câştigat la alegeri?'

Daniel Pancu

Alegerile locale 2020 au adus şi o situaţie inedită în Capitală. Daniel Pancu, antrenor la Poli Iaşi, a candidat pe listele PSD la Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a reuşit să câştige un mandat.

Contactat de Telekom Sport, Daniel Pancu s-a amuzat când a fost întrebat despre succesul pe care l-a avut la alegeri. În acelaşi timp, fostul mare atacant a subliniat că fotbalul rămâne prioritatea sa şi a lăsat de înţeles că va renunţa la postul din Consiliul General al Capitalei:

"Ha-ha-ha-ha. Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că Fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu a fost al 8-lea pe lista candidatilor PSD la alegerile pentru Consiliul General al Capitalei. Înaintea sa, pe listele Partidului Social Democrat au fost doar Gabriela Firea, Petre Roman, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu şi Monica Davidescu. Potrivit datelor de până acum, PSD ar fi obtinut peste 33% din mandate la consiliul general al Capitalei, ceea ce înseamnă un număr de cel puţin 18 mandate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.