Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli: Jucătorii mei sunt nişte fenomene

wikipedia.org
Stefano Pioli

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, a afirmat că rossoneri au meritat să câştige titlul de campioni ai Italiei la fotbal, al 19-lea din palmaresul lor, "pentru că au crezut mereu" că este posibil, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Jucătorii mei sunt nişte fenomene. Sunt foarte bucuros pentru ei, pentru mine, pentru staff, pentru conducători, pentru suporteri, pentru toată lumea din Milano care merita acest scudetto", a spus tehnicianul.

"L-am meritat pentru că a muncit şi pentru că am crezut mereu că este posibil. Am fost mult mai constanţi, iar jucătorii mei nu au cedat niciodată. Au fost fantastici, inclusiv cei care au jucat mai puţin, dar care au răspuns prezent şi au intrat în ritm. Mi-a făcut mare plăcere, pentru că jucătorilor mei le-a făcut plăcere", a adăugat Stefano Pioli.

Echipa de fotbal AC Milan, învingătoare duminică la Sassuolo cu 3-0, a cucerit titlul de campioană a Italiei, încheind Serie A cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, deţinătoarea titlului, ce a câştigat cu acelaşi scor meciul de acasă cu Sampdoria.

În meciul din ultima etapă, a 38-a, AC Milan, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu rezervă, a înscris rapid cele trei goluri, prin Oivier Giroud, în minutele 17 şi 32, şi Franck Kessie (36). Veteranul Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a fost introdus de antrenorul Stefano Pioli în minutul 72.

Vlad Chiricheş a fost rezervă neutilizată la Sassuolo, care a terminat campionatul pe locul 11.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.