Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, este dezamăgit că David Luiz nu va mai fi jucătorul lui Arsenal

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Antrenorul echipei de fotbal Arsenal Londra, Mikel Arteta, este trist că fundaşul brazilian David Luiz, aflat la final de contract, nu va mai fi jucătorul "tunarilor" din sezonul viitor, scrie Reuters.

Fundaşul central de 34 de ani, venit în 2019 de la Chelsea, este unul dintre jucătorii lui Arsenal cu cel mai mare salariu.

"Am avut discuţii foarte clare în ultimele luni. A dat totul. Am încercat să-l ajut cât de mult am putut, iar clubul a procedat la fel. După câteva discuţii, noi am decis că e cel mai bine s-o facem acum", a declarat Arteta într-o conferinţă de presă înaintea meciului de campionat de miercuri cu Crystal Palace.

Luiz este indisponibil acum după ce s-a accidentat la ischiogambieri în meciul din această lună cu Newcastle United. El are 73 de apariţii în toate competiţiile pentru echipa din nordul Londrei.

"Am avut privilegiul să lucrez cu el timp de 18 luni. Mi-a făcut cu adevărat plăcere să învăţ de la el. De fiecare dată a ajutat foarte mult echipa şi simt şi tristeţe, fiindcă te ataşezi emoţional de jucători", a spus Arteta.

"Este un jucător care a câştigat totul în fotbal şi care şi-a câştigat dreptul să facă asta pentru felul cum este ca jucător şi ca om. Vreau să-i mulţumesc şi să-i urez noroc mult noroc în ceea ce va face fiindcă sunt sigur, cunoscându-l pe David, că va mai vedea multe ca jucător", a adăugat spaniolul.

Arsenal, care este pe locul 9 în campionat cu 55 de puncte, va încheia duminică sezonul cu meciul de acasă împotriva lui Brighton & Hove.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.