Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Leganes, mexicanul Javier Aguirre, a declarat că LaLiga se va relua la 20 iunie

Talk About Mexico
fotbal mexic

Antrenorul echipei Leganes, mexicanul Javier Aguirre, a declarat că LaLiga se va relua la 20 iunie şi se va încheia înainte de finalul lunii august, potrivit news.ro.

"Avem acum o dată pentru reînceperea campionatului Spaniei, va fi la 20 iunie şi se va încheia la 26 iulie. Vom juca 11 etape sâmbăta, duminica, miercurea şi joia. LaLiga m-a informat oficial şi sunt foarte fericit că programul de antrenament este acum planificat", a declarat antrenorul pentru site-ul mexican Marca Claro.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

Luni, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână.

Liga a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Preşedintele ligii, Javier Tebas, a precizat că speră într-o reluare a meciurilor în luna iunie, pentru ca sezonul 2019/2020 să fie dus la bun sfârşit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.