Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Olympique Marseille, portughezul Andre Villas-Boas, a fost demis!

www.om,net
Olympique Marseille

Antrenorul echipei Olympique Marseille, portughezul Andre Villas-Boas, a fost demis marţi seara de conducerea grupării pentru ''acţiuni şi atitudini care dăunează grav clubului'', scrie L'Equipe, potrivit Agerpres.

Olympique Marseille a anunţat într-un comunicat de presă că l-a dat afară pe Villas-Boas în urma declaraţiilor sale dintr-o conferinţă de presă. Tehnicianul a anunţat că şi-a înaintat demisia preşedintelui Jacques-Henri Eyraud, din cauza dezacordurilor legate de politica sportivă a clubului, mai precis de subiectul transferurilor.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere

Villas-Boas, care a ajuns la OM la începutul sezonului trecut, a explicat că se opune aducerii, sub formă de împrumut de la Celtic Glasgow, a mijlocaşului francez Olivier Ntcham, lucru despre care a aflat din presă. De asemenea, el a menţionat că a auzit de plecarea aripii Nemanja Radonjic la Hertha Berlin ''luni, la orele 22:30''.

''Profesionismul meu a fost afectat şi nu pot să accept asta'', a spus antrenorul, care a adăugat însă că va mai rămâne pe banca tehnică până când ''conducerea îl va lăsa să plece''.

El a precizat că l-a anunţat pe căpitanul echipei, Steve Mandanda, despre decizia sa. ''Am un contract cu clubul, îl respect. Aştept decizia conducerii'', spunea Villas-Boas.

OM este în prezent pe locul 9 în Ligue 1, cu 32 puncte, la 13 puncte de podium, după 22 de etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.