Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino: Sunt dezamăgit de rezultat. Trebuie să progresezăm în fiecare zi

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită în meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor, conform news.ro

"Au fost două perioade diferite. Au început mai bine. Au fost foarte agresivi în presing. Au fost unele lucruri bune şi altele care trebuie îmbunătăţite. La 0-0, la pauză, am reuşit să rezolvăm nişte probleme. Am avut jocul sub control la 1-0. Sunt dezamăgit de rezultat. Trebuie să progresezăm în fiecare zi. (n.r. - despre zvonurile că ar pleca la Manchester United) Jucătorii cunosc foarte bine situaţia. Există zvonuri în acest mediu, unele pozitive, altele negative. Acum nu este momentul să vorbim despre asta. (...) Verratti şi Wijnaldum sunt accidentaţi, de aceea nu au jucat. Trebuie să ne îmbunătăţim în toate aspectele, în toate domeniile. (...) Ne perfecţionăm şi sunt multumit de proces. Sunt lucruri mai bune acum decât în urmă cu o lună. Încetul cu încetul, echipa se va îmbunătăţi", a declarat Pochettino, potrivit AFP.

Manchester City a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1, echipa PSG, în penultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Ambele echipe s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.