Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a recunoscut că este dorit pe banca naționalei Braziliei

calciotoday.it
Carlo Ancelotti

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a recunoscut că este dorit pentru postul de selecţioner al naţionalei Braziliei, dar a spus că vrea să-şi respecte contractul cu madrilenii.

"Realitatea este că naţionala Braziliei mă vrea, şi asta mă măguleşte, asta mă încântă. Dar trebuie să respect actualul contract (care expiră în iunie 2024 - n.r ), contract pe care vreau să-l onorez până la final", a spus Ancelotti, conform News.ro.

„Am un contract, vreau să-l onorez, pentru că îmi place acest club şi această echipă. Şi tot ce se va întâmpla apoi este viitorul, şi nimeni nu ştie viitorul”, a precizat „Carletto”, citat adesea în presa braziliană ca un potenţial viitor antrenor al Braziliei.

Ancelotti a spus însă că nu-l cunoaşte pe preşedintele federaţiei braziliene. „Nu-l cunosc, dar dacă vrea să vorbească cu mine, îl voi întâlni cu plăcere”, a spus el. „Nu mă surprinde că există zvonuri de genul acesta şi nu mă îngrijorează. Este destul de clar: voi rămâne aici atâta timp cât Real Madrid îmi va permite să continui aici. Simt foarte mult sprijin din partea preşedintelui, a suporterilor şi a jucătorilor, atmosfera este foarte calmă în jurul meu, iar şi eu sunt foarte calm. Acum avem două luni şi jumătate pentru a încerca să câştigăm titluri”, a subliniat tehnicianul italian.

Deşi spusese la începutul sezonului că îşi va opri cariera de antrenor după această perioadă la Real Madrid, Carlo Ancelotti a recunoscut sâmbătă că nu va mai spune acelaşi lucru astăzi. " Nu. Vom vedea”, a spus el.

Real Madrid joac[, duminica, în etapa a 27-a a campionatului Spaniei, cu Real Valladolid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.