Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Toulouse a ratat naşterea fetiţei sale: S-a aflat pe banca tehnică la meciul cu Metz

broadbandtvnews.com
ligue 1

Antrenorul echipei Toulouse, Carles Martinez Novell, a ratat naşterea celui de-al doilea copil al său, o fetiţă, el fiind pe banca tehnică la meciul din deplasare cu Metz, duminică, în etapa a XVIII-a din campionatul Franţei.

Vestea că Martinez Novell a devenit din nou dată a fost dată de clubul Toulouse, luni, într-un mesaj în care Damien Comolli, preşedintele clubului, îl felicită şi îi mulţumeşte antrenorului, conform News.

"Băieţi, astăzi este o zi specială pentru că nu am văzut niciodată un antrenor să rateze o naştere pentru a fi alături de echipa sa", spune Comolli în vestiar. "Este un simbol a ceea ce suntem noi ca şi club. Suntem un grup, suntem un club şi suntem cu toţii împreună. Astăzi, este simbolul identităţii noastre. Aşa că o vom păstra aşa până la finalul sezonului, pentru că avem lucruri incredibile de făcut. Astăzi a fost greu, dar am fost bărbaţi şi femei şi am arătat cine suntem. Înainte de a încheia: "Carles, felicitări şi mulţumesc!".

"Ieri a fost una dintre cele mai speciale zile din viaţa mea. Vă mulţumesc pentru sprijinul şi afecţiunea arătate. Eu şi familia mea suntem foarte recunoscători!", a spus Martinez Novell.

Fetiţa antrenorului a fost numită Bianca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.