Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Erkan Sozeri a demisionat de la Karabukspor, echipă la care evoluează cinci români

gabriel torje

Tehnicianul echipei Karabukspor, Erkan Sozeri, şi-a anunţat demisia, duminică, după meciul cu Yeni Malatyaspor, scor 2-4, joc la care Gabriel Torje a marcat un gol.

“Nu vreau să mai fac rău echipei. Cred că dacă aş rămâne nu ar fi un beneficiu, ci un dezavantaj. Voi discuta despre demisie cu preşedintele clubului şi probabil voi pleca”, a declarat Sozeri în conferinţa de presă de după meci, anunță News.ro.

Citește și: Gigi Becali, reacție FABULOASĂ după victoria cu Dinamo

Tolga Gul, responsabil al clubului Karabukspor, a anunţat ulterior că demisia tehnicianului a fost acceptată. “Antrenorul a discutat cu mine după meci şi a spus că demisionează. Eu i-am comunicat situaţia preşedintelui clubului, iar după discuţii cu consiliul de administraţie am acceptat demisia lui Erkan Sozeri”, a spus Gul, potrivit cotidianului Hurriyet.

Gabriel Torje a înscris un gol în meciul pierdut, duminică, pe teren propriu, scor 2-4, în faţa formaţiei Yeni Malatyaspor, în etapa a şasea a campionatului Turciei. La Karabukspor mai joacă Paul Papp, Valerică Găman, Gheorghe Grozav şi Cristian Tănase.

Karabukspor a înregistrat o victorie, două remize şi trei înfrângeri în primele şase etape ale campionatului Turciei şi ocupă locil 15 în clasamentul celor 18 echipe din primul eşalon turc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.