Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Ernesto Valverde ar urma să fie demis de la clubul FC Barcelona și să fie înlocuit cu Quique Setien, anunță presa spaniolă

Marca
Ernesto Valverde

Antrenorul Ernesto Valverde ar urma să fie demis de la clubul FC Barcelona și să fie înlocuit cu Quique Setien, anunță presa spaniolă. Decizia ar fi fost luată în urma unei ședințe a clubului catalan, de luni, condusă de președintele Josep Maria Bartomeu, anunță MEDIAFAX.

Conform Sport, Barcelona l-a informat pe Ernesto Valverde că nu va mai fi antrenorul echipei, iar conducătorii clubului catalan au început deja negocierile cu reprezentanții lui Quique Setien.

Citește și: Moise Guran, pe urmele lui Rareș Bogdan!

Ernesto Valverde a fost numit în funcția de antrenor principal al Barcelonei în iulie 2017. Tehnicianul a adunat 145 de partide pe banca formației catalane, înregistrând 97 de victorii, 32 de remize și 16 înfrângeri și câștigând două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

Presa din Spania a scris despre demiterea lui Valverde imediat după eșecul Barcelonei din semifinalele Supercupei Spaniei, de joi, contra lui Atletico Madrid, scor 2-3. Pe lista posibililor înlocuitori s-ar mai fi aflat nume precum Xavi, Mauricio Pochettino sau Garcia Pimienta.

Potrivit Marca, Ernesto Valverde va deveni primul antrenor demis de Barcelona după aproape 17 ani. În 2003, președintele Joan Gaspart a decis să îi rezilieze contractul lui Louis van Gaal. De atunci, Radomir Antic, Frank Rijkaard, Pep Guardiola, Tito Vilanova, Gerardo Martino și Luis Enrique au demisionat sau nu și-au mai prelungit înțelegerile.

Citește și: Descoperire șocantă a medicilor! Ce au găsit în stomacul Cristinei Țopescu .

În locul lui Valverde, pe banca tehnică a catalanilor ar urma să sosească Quique Setien, un tehnician de 61 de ani care a mai pregătit formații precum Racing Santander, Club Polideportivo Ejido, CD Logrones, CD Lugo sau Las Palmas. Tehnicianul născut în Sandander este liber de contract după despărțirea de Real Betis, în vara anului trecut.

După 19 runde scurse din actuala ediție de campionat din Spania, FC Barcelona ocupă primul loc, cu 40 de puncte, la egalitate cu Real Madrid. Echipa catalană este calificată și în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Napoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.