Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FC Sevilla a refuzat o ofertă 'amețitoare' de la Tottenham

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Preşedintele clubului Sevilla FC, Jose Castro, a afirmat miercuri că antrenorul Jose Lopetegui a primit o ofertă ''ameţitoare'' din partea clubului londonez Tottenham Hotspur, pe care însă a refuzat-o, scrie BBC.

Gruparea din Premier League caută un înlocuitor după demiterea lui Jose Mourinho, însă momentan nu s-a concretizat nimic, potrivit agerpres.ro.

Lopetegui, în vârstă de 54 de ani, fost selecţioner al Spaniei, a terminat pe locul 4 în La Liga cu Sevilla FC, echipă ce va evolua în Liga Campionilor.

''Lopetegui a primit o ofertă deosebită. M-a sunat la telefon şi mi-a spus. Unii antrenori sunt conduşi mai mult de factorul economic, dar este foarte clar că Julen este fericit aici, la noi, şi chiar a spus că ar fi foarte greu să găseşti un loc de muncă mai bun. Am crezut şi credem în el, i-am oferit o prelungire a contractului cu încă doi ani şi sunt sigur că va aduce mult mai mult clubului", a spus Castro.

Spurs a încheiat sezonul pe locul 7 în Premier League avându-l pe banca tehnică pe interimarul Ryan Mason, dar îşi doreşte un antrenor cu normă întreagă pentru noua ediţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.