Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă: 'Este decizia patronului şi a clubului în legătură cu transferurile'

Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a declarat, joi, la conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaș, că lista jucătorilor care urmează a fi transferați, făcută publică de Gigi Becali, ar putea să îi motiveze pe jucători pentru a da mai mult randament, potrivit mediafax.

În opinia lui Vintilă, lista finanțatorului de la FCSB ar putea fi o modalitate bună de a motiva jucătorii: ”De salvat, nu. Eu am jucători care ştiu că, în momentul în care faci un joc bun şi echipa câştigă, se pot schimba multe. Aşa că eu am încredere în jucătorii mei, în toţi. Este important ca jucătorii să înţeleagă că totul depinde de ei. Poate că trebuie să avem o metodă de motivare a jucătorilor, poate că trebuie să ne gândim şi aşa, pentru că orice se poate schimba”.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Tehnicianul a mai spus că patronul Gigi Becali se consultă tot timpul cu el în privința transferurilor : ”Ok, a apărut o listă, poate să fie adevărată sau poate nu, totul depinde numai de jucătorii respectivi şi de faptul că putem câştiga 3 meciuri şi se pot schimba multe. Poate să fie adevărată, poate să nu fie adevărată. Vom vedea, pentru că poate să-i motiveze pe unii dintre ei acest lucru spus de patron. Este decizia patronului şi a clubului în legătură cu transferurile. Sunt întrebat, da”.

În clasamentul Ligii 1, FCSB se află pe locul 6, cu un total de 30 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.