Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul formației Arsenal, a declarat că este susținut de conducerea clubului, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate

www.independent.co.uk
Arsenal Liverpool

Unai Emery, antrenorul formației Arsenal, a declarat că este susținut de conducerea clubului, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate și a numeroaselor critici primite din partea fanilor, potrivit Mediafax.

Arsenal nu a mai obținut vreo victorie din 24 octombrie, când a trecut de Vitoria Guimaraes, scor 3-2, în Europa League, ajungând astfel pe locul 8 în Premier League. Emery spune că jucătorii săi par să nu mai aibă încredere în ei, însă va încerca să readucă echilibrul necesar.

"Clubul mă susține. Îmi dau seama că acționează responsabil din acest punct de vedere și chiar apreciez acest lucru. Mă simt puternic având această susținere și știu că responsabilitatea mea este să schimb această situație. Trebuie să ne recăpătăm încrederea, să ne echilibrăm și să fim mai compacți. Avem jucători buni, dar uneori joacă fără încredere", a declarat Emery, miercuri, potrivit Sky Sports.

Citește și: Bombă de presă! O cunoscută jurnalistă, angajată de Guvernul Orban

Emery a mai lăsat de înțeles că nu își dorește să plece de la Arsenal, simțindu-se bine la echipa londoneză.

Unai Emery a sosit la Arsenal la începutul sezonului 2018/2019, când a devenit succesorul veteranului Arsene Wenger. În stagiunea precedentă, londonezii au încheiat pe locul 5 în campionat și au disputat finala Europa League, pierdută contra lui Chelsea, scor 1-4.

Următorul meci al lui Arsenal are loc joi, de la ora 22:00, pe teren propriu, în grupa F a Europa League, contra formației germane Eintracht Frankfurt. După patru runde, londonezii ocupă primul loc, cu 10 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.