Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul formaţiei Dinamo se declară încrezător în jucătorii tineri pe care îi are la dispoziţie

Twitter
fc dinamo

Antrenorul formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător în jucătorii tineri pe care îi are la dispoziţie, în ciuda faptului că nu sunt la un nivel satisfăcător din punct de vedere al pregătirii fizice, dar că în scurt timp pot face faţă cu brio în meciurile din Liga I.

"Mă bucur că m-am întors şi că mi s-a ivit această posibilitate. Sunt la curent cu toate problemele financiare care există. Fotbalul are de-a face cu finanţele, dar numai până la un anumit punct. Am o echipă de tineri care sunt foarte buni. Problema cea mai mare nu este în mod evident calitatea jucătorilor, ci nivelul lor de pregătire. Suntem în urmă cu pregătirea. Jucători tineri au perspective bune dar şi nevoie de timp. Tinerii pot aduce satisfacţii foarte mari, poate să fie un proiect care sa revitalizeze clubul. Dar trebuie să îi cunosc foarte bine pe aceşti tineri ca să pot crea o echipă competitivă. Va trebui să fim realişti în primele meciuri, pentru că băieţii au doar o săptămână de pregătire. Dar eu sunt foarte mulţumit de ei şi de faptul că pot lucra cu un bun grup de tineri care îşi dau interesul. Eu sunt optimist, voi încerca încet, încet să construim o echipă care să ofere satisfacţii fanilor. Este nevoie de timp ca să lucrăm, îmi doresc să nu criticaţi jucătorii, criticaţi-mă pe mine, eu sunt responsabil. Se spune că în fotbal nu e nimic sigur, singura cale de reuşită este munca. Formă maximă nu există la un jucător, dar cred că în câteva săptămâni vor fi la o formă foarte bună să reziste la nivelul Ligii I", a declarat antrenorul italian.

Purtătorul de cuvânt al DDB, asociaţia suporterilor care susţine financiar Dinamo, Daniel Şendre a prezentat şi tricoul de joc pe care sunt inscripţionate nu mai puţin de 2000 de nume ale suporterilor care au susţinut această cauză, scrie Agerpres.ro.

"Atât conducerea cât şi Dario Bonetti au tot sprijinul nostru. Am onoarea de a prezenta tricourile de joc cu numele suporturilor cotizanţi inscripţionate. Este un tricou prin care suporteri cotizanţi au intrat în istoria lui Dinamo, sunt aproape 2000 de nume înscrise pe acest tricou, suporteri pasionaţi care au plătit o sumă considerabilă. Vorbim de 490 de lei, plus taxele poştale. S-au strâns astfel aproximativ 200 de mii de euro care se adaugă altor 1,8 milioane de euro, bani strânşi de DDB şi care au ţinut Dinamo în viaţă. Cu aceşti bani s-a plătit licenţa, am salvat baza de la Săftica şi am plătit alte datorii. Pe tricou se regăsesc numele unor suporteri simpli dar şi nume importante din istoria lui Dinamo, precum Ionuţ Lupescu. Aceasta este lupta noastră pe care o vom duce până la capăt. Timpul să ne relaxăm va veni doar atunci când alături de noi va ajunge un investitor serios, suficient de curajos încât să vină în vâltoarea asta de la Dinamo, să ne ajute să scoatem Dinamo la lumină. Până atunci trebuie să fim conştienţi că dacă ne oprim Dinamo încetează să mai existe", a declarat Şendre.

Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Formaţia Dinamo va întâlni, pe teren propriu, în prima etapă a Ligii I, echipa FC Voluntari, luni, de la ora 20:30.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.