Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea: Avem cel mai greu program, trebuie să limităm ocaziile adverse

http://www.ziarulargesul.ro
Ionuț Badea

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa are cel mai greu program în acest început de sezon al Ligii I, şi că în partida cu Universitatea Craiova jucătorii săi trebuie să limiteze pe cât posibil ocaziile adversarilor, anunță AGERPRES.

"Ne aşteaptă o partidă dificilă cu Craiova, în ideea în care avem cel mai greu program dintre toate competitoarele, cu echipe din play-off. Încercăm să scoatem tot ce putem din aceste partide. Tot ce se va întâmpla în această partidă, legat de o victorie ar fi un bonus pentru noi. Trebuie însă să fim realişti şi să limităm riscurile având în vedere ceea ce s-a întâmplat la partida precedentă şi nu numai. Craiova este o echipă în ascensiune, cu jucători foarte buni, luaţi individual. Trebuie să fim atenţi la momentele de tranziţie, este foarte important cum vom acoperi zonele de teren astfel încât să limităm ocaziile adverse. Moralul jucătorilor este ok în momentul acesta. Până acum am întâlnit adversari foarte puternici, încercăm să facem în aşa fel încât lotul să funcţioneze", a declarat Badea.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’ .

În perioada următoare la echipa piteşteană urmează să mai vină şi alţi jucători, a mai spus tehnicianul Ionuţ Badea: "Sunt discuţii legate de jucători care trebuie să îmbunătăţească jocul echipei. Sunt însă fotbalişti care nu au mai jucat de foarte mult timp. Vor mai veni jucători, sperăm ca după perioada de întrerupere cu meciurile naţionalei să avem un lot cât de cât omogen".

Directorul sportiv al echipei, Vasile Popa, a afirmat că se află în tratative cu doi fundaşi centrali, pe care doreşte să-i transfere la FC Argeş.

"Acum suntem în legătură cu doi fundaşi centrali un portughez şi un belgian. Sunt în legătură permanentă cu agentul lor. Acum cele mai grele posturi sunt cele de fundaşi centrali şi de portar. Sunt preocupaţi, ne lovim uneori de refuzul lor, pentru că jucătorii cer bani foarte mulţi, stăm şi analizăm, dar e foarte greu. În următoarele zile ne decidem", a declarat Popa.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

După 4 etape, FC Argeş, nou promovată în Liga I, ocupă poziţia a 15-a în clasament, cu 3 înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

Partida FC Argeş - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.