Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi: 'FC Voluntari e o echipă incomodă pentru toată lumea'

frf.ro
mirel radoi

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a afirmat, joi într-o conferinţă de presă, referitor la adversara de vineri, FC Voluntari, că este o echipă incomodă pentru toate competitoarele din Superligă.

"Cred că ne-am pregătit foarte bine în această perioadă, cu antrenamente destul de grele. Sper că mâine seară să nu fim lipsiţi de prospeţime. Va fi o partidă dificilă, cu o echipă care lasă rar spaţii libere. O echipă foarte bună, reactivă, cu jucători cu experienţă. Va trebui să ne aşteptăm la un joc de uzură, cu o echipă experimentată. Va fi un meci echilibrat în care sper ca Universitatea Craiova să iasă învingătoare. E o echipă incomodă pentru toată echipele din Liga I, pentru că sunt foarte exacţi şi lasă foarte puţine zone libere. Sper că de mâine seară lucrurile să arate într-un sens pozitiv, pentru ca indiferent de numele echipei pe care o întâlnim să avem rezultate pozitive", a declarat Rădoi, potrivit Agerpres.

Tehnicianul se aşteaptă la o partidă echilibrată, chiar dacă echipa sa joacă pe teren propriu.

"Eu cred că va fi o partidă echilibrată, cu o echipă care e motivată să câştige punct sau puncte aici. Importantă este continuitatea, pentru că încrederea jucătorilor va creşte cu victorie mâine seară. În momentul în care ai victorie după victorie, e clar că şi încrederea jucătorilor în forţele proprii e mult mai mare. Eu cred că fiecare echipă are slăbiciunile ei, şi Voluntari le are, şi mâine va trebui să profităm de ele. Sunt sigur că vor dori să acumuleze cât mai multe puncte, să fie din nou în play-off, de aceea va fi o partidă foarte grea. Noi trebuie să ne consolidăm prezenţa în play-off şi la finalul campionatului să vedem pe ce loc suntem, indiferent că intrăm pe locul 1 sau locul 6, noi trebuie să fim prezenţi acolo şi apoi vom ataca ceea ce putem să atacăm. Trebuie să fim sinceri, cu obiective realiste şi nu cu vise", a adăugat Rădoi.

Universitatea Craiova va întâlni formaţia FC Voluntari, vineri, pe teren propriu, de la ora 21:00, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a a Superligii de fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.