Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Gian Piero Gasperini riscă să nu stea pe banca Atalantei la finala Cupei Italiei, din cauza unui control antidoping

Gian Piero Gasperini

Antrenorul Atalantei, Gian Piero Gasperini, a fost convocat în faţa comisiei antidoping, la 10 mai, în urma unui control cu probeme la echipa sa şi ar putea rata finala Cupei Italiei, potrivit presei din peninsulă, citată de lefigaro.fr.

Tehnicianul este acuzat că a întrerupt, la începutul lunii februarie, un control antidoping în afara competiţiei, care îl viza pe unul dintre jucătorii săi, potrivit news.ro.

"A insultat un agent antidoping şi a criticat întregul sistem antidoping, întrerupând controlul în curs şi obligându-l pe jucător să revină la antrenament”, a declarat judecătorul antidoping Pierfilippo Laviani, citat de La Gazzetta dello Sport.

Ca urmare, este cerută o interdicţie de 20 de zile de la orice contact cu jucătorii săi în cazul lui Gasperini.

Fotbalistul în cauză a efectuat controlul antidoping la finalul antrenamentului, după "medierea" unui medic al clubului.

Dacă se confirmă sancţiunea solicitată, antrenorul de 63 de ani ar urma să rateze ultimele trei meciuri din Serie A, în care Atalanta (locul 4) va încerca să se califice în Liga Campionilor pentru al treilea sezon consecutiv, precum şi finala Cupei Italiei, împotriva formaţiei Juventus, la 19 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.