Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Graham Potter și-a prelungit contractul cu clubul englez Brighton & Hove Albion până în 2025

talkSPORT
Graham Potter

Clubul englez Brighton & Hove Albion a anunțat, marți, prelungirea contractului antrenorului Graham Potter (44 de ani), "după startul impresionant de mandat", anunță MEDIAFAX.

Atât Graham Potter, cât și staff-ul său tehnic, format din Billy Reid, Bjorn Hamberg și Kyle Macaulay, au acceptat prelungirea înțelegerii până în 2025.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Potter a sosit la Brighton & Hove Albion la începutul sezonului actual, iar înțelegerea inițială se întindea până în 2023. După 13 meciuri disputate în Premier League, echipa a acumulat 15 puncte, clasându-se pe locul 12, fapt care a determinat conducerea să prelungească contractul tehnicianului englez.

"Suntem foarte mulțumiți de începutul lui Graham și sunt bucuros că el și staff-ul său au acceptat noi contracte. Împreună cu staff-ul său, Graham a continuat progresul din ultimii ani, aducând un stil nou de joc, care este pe placul jucătorilor și al fanilor", a declarat Tony Bloom, președintele lui Brighton & Hove Albion.

De asemenea, Potter spune că a rămas impresionat de modul în care a fost primit și de condițiile care îi sunt oferite: "Am fost întâmpinat extraordinar de toată lumea din club- staff, jucători, suporteri- așa că mi-a fost ușor să mă acomodez. Infrastructura, ajutorul primit și toate aceste chestiuni sunt de clasă mondială aici", a spus Potter.

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’ .

Înainte de a semna cu Brighton & Hove Albion, Graham Potter a mai pregătit formațiile Ostersunds FK și Swansea.

La Brighton & Hove Alvion este legitimat mijlocașul român Tudor Băluță, care nu a apucat să debuteze în Premier League până în prezent. De asemenea, un alt fotbalist român de la echipa lui Potter este Florin Andone, împrumutat la Galatasaray până la finalul sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.